2012.11.09.
18:26

Írta: Bence1997

Változtatás!

Először is röstellem eme hiányt, de iskola volt és még van is de decembertől ismét folytatódik az izgalmas 1. szezon! Bizony több is lesz! Node a változtatás! A pontokat variálom át egy kicsit!

1. helyezett: 20p

2. helyezett: 15p

3. helyezett: 11p

4. helyezett: 8p

5. helyezett: 5p

6. helyezett: 3p

Tehát az első marad, a 2. helyezett eggyel több pontot kap és így tovább. Remélem így sokkal kiélezőbb lesz a verseny, mégha nem is az első 10 versenyez majd a bajnoki címért hanem pl. az első 4-5 versenyző.

Ennyi lenne, de addig még várjátok! Ken vezet 68 ponttal és 3 futamgyőzelme van, míg Zeg -nek van 1. Éles a verseny, mivel lehet hogy az 5. futamon lesz egy új győztesünk? Ez még kérdéses, ugyanis még én se tudom hogy hogy lesz mint lesz. Szóval ennyi. Ez az 1. szezon izgalmas lesz még, és még ( szerintem ) tartogat meglepetéseket!

ui.: lehet fejleszteni a fogatot, interjú az adott futammal kapcsolatban stb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogatverseny-racing.blog.hu/api/trackback/id/tr884899315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása