2012.08.11.
17:38

Írta: Bence1997

2. Futam: Tatooin!

Nézzük a besorolást:

Greminia

Render Skab ( HEVDANA )

Ben Zummbo

F'rek D'fksaa

Ken Groond

Groop Sebulp

Zeg ( ARGU FISTO )

Clous Trimando

Arnold Sky

Bluy arkoldys

Greg Mannual't

Figg

Liagg De'd

Thomas Haite

Nick K'sldol

Szefre

Frontier Ammando

Harry Iropper

 

Hamarosan kezdődik a 2. futam!

 

Hamarosan elindul a mezőny!

Néhány percen belül elstartolnak a versenyzők!

18:00

3, 2, 1.............. és elstartoltak!

1. kör


Ez a verseny is 4 körös lesz. Greminia elveszti első helyét és visszacsúszik a 3. helyre. Skab és a mögüle induló Ben jól kapja el a rajtot, és már az 5. kanyarnál az első kettő helyen vannak. Skab az első, Ben a 2. helyen, Greminia a 3. helyen és a 4. helyen van Ken aki Zeg támadását próbálja visszaverni aki jelenleg az 5. helyen áll!

 Hátul is nagy a tolakodás! Groop visszaveri Clous és Blue támadását, majd elkezd Zeg -re támadni, aki már fél másodpercnyi előnyt szerzett! A 12. kanyarnál eközben Skab befordul, szorosan mögötte van Ben, aki most megcsúszik! Visszaesik a 3. helyre. Greminia már majdnem 1 másodpercnyivel van lemaradva!

 Ken rátámad Ben -re, aki nem tud mit tenni, mint hogy erősen védekezik. A 15. kanyart elhagyva Ken és Zeg is jól gyorsul, jobbak mint Ben, és a 16-17. kanyart elhagyva mindketten megelőzik őt! Eközben Skab -ra rámegy Graminia! Elérik a 20. kanyart, és rákanyarodnak az utolsó szektorba!


 Skab átmegy a célvonalon, mögötte hamarosan felzárkózik Graminia. Ken és Zeg 1 másodpercnyire vannak Graminia -tól! Ben kiáll, és feladja a versenyt!

2. kör

 

 Grminia tesz egy kísérletet és SIKERÜL is neki, ám a 6. kanyarban összetöri a fogatát, és ő is feladja a versenyt! Így Skab 1,1 másodpercnyire van Kentől és Zegtől! Ez HIHETETLEN! A 3 versenyző majdhogynem úgyanúgy van mint az előző versenyen. Eközben elérik a 10. kanyart és elkezdi Skab a középső szektort!

 F'rek a 4. helyen van ám kiesik és így a 4. helyre feljön Groop! Hihetetlen! Eközben a 14. kanyarnál Skab mintha lelassult volna, ugyanis 0,7 -re van tőle Ken és Zeg. Eközben Clous a 10. helyre esik vissza egy sikertelen akció során. Zeg tesz egy támadást Ken ellen, ám hiába.

 Skab eléri a 20. kanyart, és megkezdi az utolsó szektort! Mögötte fél másodperccel Ken jön, és Zeg. Ken elnyúlik egy kicsit Zegtől, és rámegy Skabra! A 3. versenyző úgy tűnik 1 másodpercen belül. Skab után 0,4 -re Ken, majd 0,9 -re Zeg! Hihetetlen!

 Skab és Ken majd Zeg átlépi a célvonalat! És megkezdik a 3. körüket!

3. kör

 

 Skab a 4. kanyart veszi be ám mögtte Ken egy csellel az 5. kanyarnál megelőzi!

 Ken az első, mögötte Skab, majd Zeg, aki egyre közeledik a hármashoz! Elérik a 10. anyart, és megkezdik a középső szektort!

 Eközben F'rak kiesik a versenyből és így Figg az 5. helyen van már. Clous már a 8. helyen van!

 Ken és Skab eléri az utolsó szektort, és hamar elérik a célt, majd bemennek a box -ba. Eközben Zeg az első helyen megy! Skab előbb jön ki mint Ken és így ő a 2. míg Ken visszaesik a 3. helyre! Hihetetlen, de Groop is közeledik és megis támadja Kent, de nem bír vele! Eközben Zeg már a 4. kanyart vette be!

4. kör

 

 Zeg a 6-7. kanyart veszi be, majd átmegy az úgynevezett halál kanyonon! Skab a második és több mint 6,7 másodpernyire van Zeg -től. Ken Skabtól már 1 másodpercnyire van! Eközben Groop megelőzi Kent, és így ő a 3. helyen van!

 Clous és Zigg az 5. és a 6. helyen van, és elkezdik utolérni Kent, aki Groopot támadja!

 És ekkor Zeg eléri az utolsó szektort. Most csak rajta a szemünk, mivel lehet hogy átveszi a vezetést! Bár nem biztos, mivel Skab is ott van! De ekkor átlépi a vonalt, és megnyeri a Tatooin -i futamot!

 Skab jön be másodikként, míg Groop a 3., Ken pedig csak a 4. helyen végez!

 Figg a 6. lett sajna, de Clous örülhet hogy az 5. helyen fejezte be a versenyt!

 

Itt a vége, és nézzük is a ponttáblázatot:

Zeg   32p

Skab   28p

Ken   28p

Groop   20p

Clous Trimando   5p

Figg   5p

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fogatverseny-racing.blog.hu/api/trackback/id/tr864707160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

argu fisto 2012.08.15. 17:08:37

Érdekesen oldottad meg a futamot. De lényeg, hogy vezetem a pontversenyt!

Bence1997 2012.08.15. 17:22:48

@argu fisto: jaja. És a LÉNYEG: hogy nem biztos! Mivel minden körben véletlenül történik valami!

Bence1997 2012.08.15. 17:23:15

@argu fisto: ja és ez még a 2. futam!
süti beállítások módosítása